Over ons

Ons ervaren team van programmeurs gaat graag voor je aan de slag. Wij maken voor onze klanten software op maat gemaakt. Neem contact met ons op en wij bespreken graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Een team van eigen programmeurs

Wij werken met een vast team van programmeurs. Onze mensen luisteren naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers en vertalen deze naar een oplossing die precies doet wat hij moet doen. En natuurlijk zorgen ze voor een gebruiksvriendelijke interface, waar gebruikers snel mee overweg kunnen.

Ons team

In een hecht team werken we met veel plezier samen aan het maken van oplossingen voor onze opdrachtgevers. Inclusiviteit is belangrijk voor ons; wij geloven in kansen en kijken vooral naar wat iemand goed kan, en niet naar wat hij of zij eventueel niet kan. We hebben een grote sociale betrokkenheid en nemen daarin graag onze verantwoordelijkheid. Daarom is het voor ons niet meer dan logisch dat er in ons team ook mensen met een beperking werkzaam zijn.

Sergio

Sergio

Project Manager

Marijn

Marijn

Support medewerker

Bartjan

Bartjan

Support medewerker

Harald

Harald

Software ontwikkelaar

Jimmy

Jimmy

Software ontwikkelaar

Luke

Luke

Software ontwikkelaar

Linda

Linda

Secretaresse

Cynthia

Cynthia

Secretaresse

Leonie

Leonie

Marketing en Communicatie

Michel

Michel

Facilitair medewerker

Wouter

Wouter

Directeur

Rob

Rob

Directeur

Corporate IP

Softwareopmaatgemaakt.nl is onderdeel van Corporate IP, dat zich toelegt op het bouwen van maatwerksoftware. Om succesvol maatwerk te kunnen leveren, is het van groot belang om het werkproces van je opdrachtgever te kunnen doorgronden. En juist daar is Corporate IP goed in. Door eerst die werkprocessen te onderzoeken, kunnen wij maatwerkadviezen geven. En daardoor sluit onze software naadloos aan op de behoefte van onze opdrachtgever. Iedere keer weer.

Daarnaast biedt Corporate IP ook diensten aan als support, werkplek-ondersteuning, netwerk- en serverbeheer, back-ups en hosted exchange. Onze mensen zijn thuis in het werken met de meest uiteenlopende programmeertalen, frameworks, servers en platforms.

Bel nu met Wouter
06-30514795