Maatwerksoftware voor iedereen

Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, maatwerksoftware helpt uw bedrijf vooruit. De software en applicaties kunnen eenvoudig overal toegankelijk zijn, zowel op kantoor, thuis of onderweg.

Ons aanbod

Wij ontwikkelen maatwerksoftware afgestemd op de wensen van de klant. Wij stemmen de software af op de manier waarop de klant wilt werken. Er zijn verschillende mogelijkheden:

Windows applicaties

Via een desktop toegang tot alle software.

Web applicaties

Via SAAS, cloud oplossing of internet toegang tot systemen.

Mobiele applicaties

Via een tablet, iPad of mobiele telefoon toegang tot systemen en gegevens.

Hybride

Een combinatie van bovenstaande. Belangrijk is dat alle gebruikers toegang hebben tot dezelfde actuele informatie.

Wij passen de applicaties aan op de manier waarop u werkt

Zijn uw werknemers veel onderweg en werken ze vanuit verschillende plekken? Met SAAS (Software As A Service) of cloud oplossingen hebben uw werknemers overal en altijd toegang tot de laatste software en gegevens.

Beveiliging

Dataveiligheid en persoonsgegevens beveiliging zijn uiteraard zeer belangrijk. Wij maken gebruik van een 2 factor authenticatie, toewijzen gebruikersrechten, toegangsopties en logging. Hiermee zorgen we ervoor dat aan de standaarden van AVG, ISO 27001 en zelfs NEN 7510 (speciaal toegespitst op de gezondheidszorg) voldaan wordt. Voor verschillende gezondheidsinstellingen, juristen, mediators en adviesbureaus hebben we mooie maatwerk software oplossingen gemaakt.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag.

Bel nu met Wouter
06-30514795