Onze modules

Kant en klare modules die we volledig aan uw wensen aanpassen.

Door onze jarenlange ervaring met klanten, hebben we voor verschillende processen en behoeftes, kant en klare modules beschikbaar. Hiermee versnellen we het software ontwikkelproces. Uiteraard is deze lijst niet uitputtend. Mocht uw wens er niet tussen staan, laat het ons weten. We denken graag met u mee.

Authenticatie module

Veilig en overal inloggen met onze authenticatie module. Toewijzen van de juiste rechten aan gebruikers, gebruikers registreren en loggen van de toegang tot documenten.

Lees meer

Hiermee heeft u controle over wie wanneer toegang heeft tot bepaalde documenten, dossiers of systemen. Samen met een 2 factor authenticatie (2FA) met one-time inlogcode en versleuteling van data zorgen we ervoor dat uw software aan de databeveiliging standaarden zoals ISO27001, NEN7510 als ook de AVG standaarden voldoet.

CRM module

Klanten en klantgegevens registreren en managen, bijvoorbeeld voor marketing en sales doeleinden.

Lees meer

Deze module kan gekoppeld en geïntegreerd worden in de boekhoudsoftware en aan de facturatie module. Het is ook mogelijk om klanten te laten inschrijven voor events, versturen van nieuwsbrieven en overige communicatie (mail, post of app).

Registratie module

Deelnemers, leerlingen of geïnteresseerden registreren voor bijvoorbeeld cursussen, opleidingen of het bijhouden van algemene leerlingenadministratie.

Lees meer

Denk hierbij aan het inschrijven van cursussen, registeren welke cursussen volbracht zijn, cijfers en waarderingen, stageplekken en beoordelingen.

Agenda beheer

Eenvoudig en vanaf elke plek afspraken van personeel, klanten of patiënten inplannen en bijhouden.

Lees meer

Samen met het automatisch uitsturen van reminders en correspondentie over de afspraken levert dat veel tijdsbesparing en een goed actueel overzicht op. De module kan gekoppeld worden aan het boekhoudpakket via de facturatie module.

Dossier module

Beheert, organiseert en managet het uploaden en inzien van dossiers van klanten / cases. Of je nu op je werkplek zit of onderweg bent.

Lees meer

Via SAAS en cloud oplossingen zorgen we ervoor dat alle actuele data en documenten overal beschikbaar zijn. Documenten beveiligen we met rechten, toegangsopties en logging. Zo kan je alleen documenten wijzigen, toevoegen en uploaden als je daarvoor bevoegd bent. Zo wordt volledig aan de AVG data privacy standaarden (indien nodig ISO27001 of NEN7510) voldaan. Ook de uitwisseling van gegevens doe je hiermee veilig en versleuteld. Voor verschillende gezondheidsinstellingen, juristen, mediators en adviesbureaus hebben we mooie maatwerk software oplossingen gemaakt.

Administratie module

Eenvoudig tijdschrijven, urenregistratie koppelen aan dossiers of klanten en bijhouden van activiteiten kan met de administratiemodule.

Lees meer

Deze module koppelen we het liefst aan de facturatie module of direct aan uw bestaande boekhoudpakket, zoals Exact, Twinfield, Accountview, Exact Online. Het versturen van brieven, facturen, reminders en mails automatiseren we graag voor u. Ook is het met onze budgettaire rekenmodule mogelijk om de totaal bestede uren/ kosten van het project te managen ten opzichte van het totaal budget.

Facturatie module

Met deze module automatiseer je het versturen en administreren van facturen aan klanten

Lees meer

Inclusief debiteurenbeheer en het uitsturen van automatische mails, reminders en signaalfunctie bij te late betalingen.

Dashboard module

Deze module geeft overzicht, status en management informatie over processen en casussen.

Lees meer

Deze module is ook een workflow module die procescontrole, goedkeuringstrajecten en overzicht biedt. Uiteraard kan deze uitstekend gekoppeld worden aan de rapportage module.

Rapportage module

Rapportage- en managementoverzichten zijn eenvoudig en regelmatig met deze module te produceren.

Lees meer

Deze module is meestal gekoppeld aan de dashboard module.

Personeel management module

Overzichtelijk en veilig registreren van de NAW gegevens van personeel, activiteiten, dienstverbanden, gevolgde cursussen en opleidingen van personeel, salaris en bijvoorbeeld detachering.

Lees meer

Deze module koppelen we graag aan uw bestaande boekhoudpakket of aan onze facturatie module.

Export module

Algemene module die zorgt voor een veilige en beheersbare export van data en gegevens naar andere systemen en software pakketten.

Lees meer

Wij hebben ervaring met verschillende boekhoudpakketten en ook met alle gangbare software interfaces.

Feedback module

Ideale module om regelmatig en gestructureerd feedback van uw klanten of medewerkers te ontvangen.

Lees meer

Dit kan per web applicatie, of bijvoorbeeld een mobiele app, zodat de vragenlijsten online ingevuld en centraal direct verwerkt kunnen worden. Dit is ook uitermate geschikt voor klant tevredenheidsonderzoeken.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag.

Bel nu met Wouter
06-30514795