“We hebben gekozen voor deze op maat gemaakte oplossing omdat ik het precies wilde hebben zoals ik het in gedachten had. En zo is het ook geworden.” – De Leefstijlunie

14 september 2023 – Marlies Brakels werkt bij De Leefstijlunie als manager en leefstijldeskundige. Ze vertelt over de software-service die Corporate IP aan De Leefstijlunie levert. Ze zijn sinds begin 2021 klant bij Corporate IP.

De Leefstijlunie vindt dat iedereen recht heeft op een lang gezond leven. Juist het hebben van werk is van essentiële waarde om de kans hierop te vergroten. De Leefstijlunie biedt gespecialiseerde leefstijlzorg voor duurzame inzetbaarheid. We helpen mensen om terug te keren naar werk en school! We onderzoeken in hoeverre iemands leefstijl van invloed is op zijn of haar inzetbaarheid op het werk en op school. We zorgen dat iemands manier van leven hem of haar nog beter laat presteren op de werkvloer. “Want werk is zoveel meer dan alleen geld verdienen”, aldus Marlies.

Onze cliënten komen bij ons via de gemeente of via hun werkgever. Op een gegeven moment kregen we steeds meer aanmeldingen. Ik probeerde alles in Excel te verwerken, maar dat was niet meer te doen. Ik had geen overzicht meer. Daarom besloot ik om Wouter te

Marlies Brakels

“De persoonlijke touch maakt Corporate IP echt uniek in deze sector.”

bellen en hem te vertellen dat ik op zoek was naar een manier om het te vereenvoudigen. Hij heeft me aangehoord en hoorde de vraag achter de vraag. Ik zit totaal niet in de it-wereld en ken dus de mogelijkheden ook niet. Hij wist mijn acute vraag te beantwoorden en direct daarin ook mijn toekomstvisie mee te nemen. Tevens wist hij als geen ander wat de toekomst zou zijn met betrekking tot digitale gegevensbescherming. Met andere woorden we zijn tot een oplossing gekomen waar ik zelf nooit aan had gedacht en wel absoluut nodig had. Ik pluk hier nu dagelijks de vruchten van. Sterker nog, als we het niet zo hadden gedaan, had ik ver achter gelopen met betrekking tot gebruikersgemak in combinatie met digitale veiligheid. Nu loop ik voorop!

Corporate IP heeft voor ons een aanmeldportaal gemaakt. Elke consulent van de gemeente heeft toegang tot zijn of haar eigen portaal zodat er kan worden ingelogd en de cliënt kan worden aangemeld door middel van een registratie module. Er wordt gebruik gemaakt van een authenticatie module hierdoor verloopt het aanmelden heel soepel en het is veilig voor de client. Bovendien biedt het gemeentes ook veel gemak.

We werken met mensen met verschillende achtergronden en verhalen. Het is echt mensenwerk. Ik wil ze dan ook op digitaal gebied een gevoel van veiligheid bieden, zodat ze hun verhaal kunnen delen. Als je e-mails stuurt naar overheidsorganisaties, wil je dat dit veilig gebeurt en dat de veiligheid van je klant wordt gewaarborgd. En dat is nu het geval, wat erg goed is.

Een nieuwe manier van digitaal werken, brengt altijd vragen met zich mee. Tevens is het product op maat gemaakt. Dat betekent dat ik, zeker in de eerste maanden, regelmatig contact had met Corporate IP. Er wordt altijd goed naar je geluisterd en adequaat gehandeld.  

De communicatie verloopt heel prettig. En wat ik erg knap vind van Wouter is dat hij een bedrijf heeft opgebouwd dat ook zijn persoonlijkheid weerspiegelt. Hij is heel gewoon en zo is het contact ook. Het is heel menselijk en altijd warm. En dat is niet makkelijk, want niet iedereen is hetzelfde, maar hij heeft dat wel voor elkaar gekregen. Het is ook prettig dat Corporate IP met ons mee denkt. We hebben gekozen voor deze op maat gemaakte oplossing omdat ik het precies wilde hebben zoals ik het in gedachten had. En zo is het ook geworden. Als je Corporate IP vertelt wat je wilt, weten ze altijd wel een oplossing te bedenken!

Softwareopmaatgemaakt.nl is onderdeel van Corporate IP en heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van maatwerk software. Wij richten ons met name op het midden en kleinbedrijf en zijn gevestigd in een bosrijke omgeving te Soest. Of u nu op zoek bent naar specifieke maatwerksoftware, onderhoud en beheer van uw netwerk, slimme Cloud oplossingen of hulp met Access, wij bieden verschillende mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende expertises. Hiervoor hebben we aparte websites opgezet en alle informatie overzichtelijk samengevoegd.
Maatwerk software: www.softwareopmaatgemaakt.nl
ICT diensten of werkplekbeheer: www.werkplekbeheer.nl
Microsoft Access oplossingen: www.microsoftaccessexperts.nl